Autóüvegezés
Miklós Attila (Kacsa)

Ő az, aki több, ebben a szakmában tevékenykedő céget futtatott fel. Most viszont abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy már egy jó ideje a saját cégét működteti. Nem kis sikerrel, pontossága, precizitása bőven a nyugat európai szint tetején van. Minden autóhoz a legnagyobb odafigyelés nyúl hozzá. A garancia kezelése több mint korrekt. Csak gyári vagy gyári beszállítói üvegeket használ, Szír és egyéb szeméttel nem dolgozik. Minden szélvédő cserénél természetes a primer (alapozó) használata és a minőségi ragasztó. Az üveg cseréjéhez szükséges bontásokat is hiba nélkül végzi. Ha ilyen jellegű problémád van, minden esetben őt keresd meg.

Elérhetőségei:
06-20-585-6021
www.autouvegpalota.hu

 


Autószerelő mester
Krampek Nándor

A barátságunk közel 20 éves, ami nem csoda, hiszen rá midig számíthatsz. Gyermekkori Zsigulis emlékeim is hozzá kötnek. Bármikor megcsaltam mindig ráfizettem, így vagy úgy de mindig megvezettek, - becsaptak, - lehúztak. Ha ő tartja, karban a gépedet biztonságban érezheted magad! A diagnózisa mindig pontos és sokszor fájdalmasan őszinte. Munkája közbeni anyag felhasználás szükséglete soha nem megkérdőjelezhető. Ha valamire azt mondja, hogy ki kellet cserélni akkor azt biztos megpróbálta megmenteni de, nem lehetett. A régi alkatrészek kifényesítése és a kamu csere nem fér vele össze. Anyagi elszámolása pontos és egyenes, ami autószerelőnél nagyon ritka.  Műhelyében nem a csillogásé a főszerep. Nincsen LCD a falon és puccos kirakat, mert a határtalan szaktudása tölti be helyet. Járj hozzá autóddal és mindig bíz benne, lehet nagyon fiatal luxusautód vagy öreg műemléked ő megjavítja, és úgy vigyáz rá, mint a sajátjára.

Elérhetősége:
+36-20-968-3267

 

 

Karosszéria lakatos
Krampek Zoltán (Doki)

Szereti a szakmáját, szinte a rabja. Akármikor meglát egy „zacskóra” törött autót ő mindig lázba jön és közli, hogy ezt még meg tudná menteni. Sok esetben már bizonyított, olyan autókat tett újra lábra, amikről már mindenki lemondott. Segítőkészsége példa nélküli. Szívesen pátyolgat veterán autókat is az 5 kilós kalapácsával. Hobbija a munkája, megtalálhatjátok a nevét a veterán autós újságban. Vérében van a spórolás, csak a legszükségesebbeket cseréli. Képes elbíbelődni helyre hozhatatlannak tűnő munkákkal, emberfeletti a türelme! Ő a DOKI.

Elérhetősége:
+36-28-445-644

 


Webtervezés, grafika
Valentin Nikolett & Galló Marcell

Fő profilom a reklámozás, melybe bele tartozik honlapok megtervezése, illetve elkészítése, továbbá arculattervezés, egyedi reklám-szóróanyagok, névjegykártyák és céges prezentációk kialakítása az Ön igényei szerint. Ezen felül foglalkozok még számítógép karbantartással, szervizeléssel és adatmentéssel is.

Elérhetőségei:
+36-30/335-3244
+36-30/502-3878
www.valentin-nikolett.hu

 

 

Épület-, kerítés lakatos
Horváth Norbert (Kopasz Norbi)

Gyermekkori, régi barátság! Generációk óta a családja ezzel a szakmával foglalkozik. Génjeiben hordozza a szakma minden fortéját. Nagyon kreatív és a képzelőereje határtalan. Minden problémás kivitelezést könnyedén teljesít, nincs számára lehetetlen. Jellemző rá, hogy addig agyal, míg a megoldhatatlannak tűnő problémákat meg nem oldja. Nála a derékszög mindig 90-fok és a függő az függő. Nem tudna hibázni akkor sem, ha akarna, sokszor már az én hajam is kihullott a precízkefésétől. Rendkívül megbízható és kedves ember.  A szakmájával kapcsolatosan keresd bizalommal!

Elérhetősége:
+36-20-576-4916


Víz-, gáz-, központi fűtés szerelő, napkollektor telepítő
Bereczki Lajos (Öreg)

Egy igazi ÚRIEMBER a szó legnemesebb értelmében. Ügyfelemből lett jó barátom hosszú évekkel ezelőtt, szakmai tudása magasan kiemelkedő. Pontos munkájának végeredménye akkor sem kétséges, ha gyors kivitelezéshez ragaszkodik az ügyfél. Fiatalokat meghazudtoló a teherbírása. Problémamegoldó képessége egyedülálló, és a minőségi anyag használat híve. Generál kivitelezés a szakmai specialitása, garanciája 100 év. Simán csak szakmai kérdésekben is fordulhatsz hozzá. Egyébként nem is olyan öreg csak a beceneve az.

Elérhetősége:
+36-30-921-2259